English (United Kingdom)Croatian(HR)

Antistres vikend

antistres

Stanje na skijalištu

Snijeg na ski stazi:
cm
Temperatura:
°C
Skijalište:

Noćno skijanje:


Cijena ski karte:


Kako nas pronaći

Rent - a - car

banner_rent

Fotogalerija

fotogalerija

Video galerija

videogalerija

Rezervacije

rezervacije

Etno selo Babići na facebook-u

face

Facebook Fanbox

virtualna_setnja
Početna > Posebna ponuda > Lovni turizam

Lovni turizam i druženje lovaca

lovni_turizamU blizini sela Ravno Rostovo koje se nalazi na magistralnom putu M 16-4 Novi Travnik-Bugojno nalazi se nekad omiljeno Titovo lovište, a danas su lovačke organizacije jako aktivne u ovom području.

Šume na ovom području kriju mnoštvo planinskih i lovačkih domova. Nepostojanje naseljenih mjesta i guste šume čine ovo područje rezervatom za medvjede, vukove, jelene, veprove i ostale životinje. Samo lovište je ovaj kraj učinilo poznatim, ne samo kod nas već i u svijetu.

Ovdje se nalazi najpoznatiji rezervat mrkih medvjeda u Europi, među kojima je i mnogo kapitalaca. Organizacija lovišta je vrlo dobra i lovci se često vraćaju sa trofejnim ulovima.

Svim ljubiteljima lova toplo preporučamo posjet ovog lovišta. Uvjereni smo da ćete biti oduševljenih bogatstvom i ljepotom bosanskih šuma.

Kako bi upotpunili bosanski ugođaj i domaću atmosferu, preporučamo da odsjednete u hotelu Rostovo ili pak u jednoj od šadrvanskih tipičnih bosanskih kuća etno sela Babići.

Ljubazni domaćini hotela Rostovo i etno sela Babići omogućiti će Vam spremanje divljači ili će pak oni to za Vas učiniti.
 

Newsletter

Prijavite se za naše obavijesti, dopustite nam da Vas informiramo.
SKI-ROSTOVO d.o.o.
Rostovo bb, 70230 Bugojno
Telefon: + 387 30 290 209
Fax: + 387 30 290 212
Mob: + 385 91 2009672;        
+ 387 61 183086
E-mail adresa:
prodaja@rostovo.ba