English (United Kingdom)Croatian(HR)

Antistres vikend

antistres

Stanje na skijalištu

Snijeg na ski stazi:
cm
Temperatura:
°C
Skijalište:

Noćno skijanje:


Cijena ski karte:


Kako nas pronaći

Rent - a - car

banner_rent

Fotogalerija

fotogalerija

Video galerija

videogalerija

Rezervacije

rezervacije

Etno selo Babići na facebook-u

face

Facebook Fanbox

virtualna_setnja
Početna

Etno selo Babići - Rostovo

FOTO: Vikend skijanje na Rostovu

skijane_rostovo_ski_centar-m-vikend-skijanjeNadamo se da ste spremni za još jedan odličan i zabavan vikend na snijegu u SKI CENTRU ROSTOVO! Vrijeme je sunčano i naravno sve je spremno za Vas. Iskoristite lijepo vrijeme koje je pred vama i provedite nezaboravne trenutke na stazama SKI CENTRA ROSTOVO.
Više...
 

Ski - centar Rostovo: Idealna kombinacija tradicionalnog i modernog za savršen odmor

U blizini ski-centra nalazi se i etno-selo Babići, gdje možete vaše vrijeme učiniti još interesantnijim i na trenutak se vratiti u prošlost.

 

Napraviti prve zamahe preko baršunasto mekanih staza koje pruža ski-centar Rostovo je iskustvo koje će vas natjerati na još. Skijalište smješteno 10-ak kilometara od Bugojna je upravo idealno za one koji žele osjetiti čari zimskih sportova prvi put, dok ni oni iskusniji neće ostati ravnodušni na prelijepe staze Rostova.

 

Iako nadmorska visina od 1.160 metara na kojoj se nalazi ski-centar Rostovo i ne obećava obilje snijega, podloga na stazama je travnata, tako da i samo malo bijelog pokrivača omogućava ugodno skijanje, a tu je također i jedan od najmodernijih sustava umjetnog zasnježivanja koji će se pobrinuti da uvijek ima dovoljno snijega za ljubitelje zimskih sportova.

 

Skijalište je idealno za početnike i rekreativce. Staza je opremljena reflektorima, što omogućava i noćno skijanje, a važno je također napomenuti i to da je staza pokrivena Wi-Fi konekcijom, tako da vaša iskustva sa skijanja možete vrlo brzo podijeliti sa vašim najbližim putem interneta.

 

U podnožju ski-liftova nalazi se caffe bar gdje se u svakom trenutku možete osvježiti i zagrijati nekim od toplih napitaka.

 

U blizini ski-centra nalazi se i etno-selo Babići, gdje možete vaše vrijeme učiniti još interesantnijim i na trenutak se vratiti u prošlost.

 

Sve ove kombinacije modernog i tradicionalnog čine ski-centar Rostovo idealnim za vaš odmor.

 

 

RC Rostovo

 

Udaljenost od Bugojna: 15 km

 

Ukupna dužina staza: 1,5 km

 

Staze (težina staza): 2 lake staze

 

Kontakt-telefon: 030 290 209

 

Početna stanica: 1.000 m n/v

 

Vrh: 1.160 m n/v

 

Noćno skijanje: da

 

Vertikalni transport: ski-liftovi sidra

 

Dobitnik trećeg kruga nagradne igre Osvoji vikend za dvoje

rostovo_etno_snijeg2012mDobitnik nagradne igre Osvoji vikend za dvoje (dva noćenja s plupansionom) na Rostovu je Ivana Jandric. Svima ostalima zahvaljujemo na sudjelovanju i najavljujemo jos zanimljivih nagradnih igara! Vidimo se na Rostovu!

Molimo sretnu dobitnicu da se javi na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript , kako bi se dogovorili za detalje!

Dobitnica treba iskoristiti svoju nagradu do 01.02.2012. do 01.04.2012. U nagradu su uključena dva noćenja sa polupansionom.
 

Nagradna igra "PREPOZNAJ SE"

nagradna_prepoznaj_se_rosto-mSKI CENTAR ROSTOVO organizira nagradnu igru pod nazivom " PREPOZNAJ SE " !!! U našim dnevnim albumima na facebook stranici biti će slike posjetitelja koje će biti označene ( TO SAM JA ). Ako se prepoznate i pronađete u nekoj od mnogih slika sve što trebate napraviti je da ispod označene slike napišete " TO SAM JA " i objavite je na našem i svome zidu, a zatim slijedi nagrada ( RUČAK + SKI KARTA ). Zato dođite na ROSTOVO, posjetite SKI CENTAR ROSTOVO i skijajte se, sanjkajte se, grudvajte se, šetajte, uživajte, te očekujte dobru zabavu !!!!
 

Odlazak na Rostovo svaki dan - PUTNIK Bugojno

Polazak:  svaki dan ispred KSC-a.

 

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 5 od 19

Newsletter

Prijavite se za naše obavijesti, dopustite nam da Vas informiramo.
SKI-ROSTOVO d.o.o.
Rostovo bb, 70230 Bugojno
Telefon: + 387 30 290 209
Fax: + 387 30 290 212
Mob: + 385 91 2009672;        
+ 387 61 183086
E-mail adresa:
prodaja@rostovo.ba