English (United Kingdom)Croatian(HR)

Antistres vikend

antistres

Stanje na skijalištu

Snijeg na ski stazi:
cm
Temperatura: - °C
Skijalište(10h-16h) Zatvoreno

Noćno skijanje(18 - 21h):


Cijena ski karte:

-

Kako nas pronaći

Rezervacije

tel:   +38730290209

mob: +38761438350

e-mail:  prodaja@rostovo.ba


rezervacije

Rent - a - car

banner_rent

Fotogalerija

fotogalerija

Video galerija

videogalerija

Etno selo Babići na facebook-u

face

Facebook Fanbox

virtualna_setnja
Početna > Dodatni sadržaji > Fizikalna terapija
Fizikalna terapija u hotelu Rostovo
vacum VACUM
Vacum spada u obitelj mikroprocesorki upravljanih uređaja za vacum terapiju. Pored toga, primjena vacuma izaziva poboljšanje cirkulacije te se može kombinirati sa interferentnim ili dijadinamičkim strujama, koristeći dvije ili četiri vacum elektrode. Za tretman celulita dizajnirane su posebne vacum elektrode.
ultra_zvuk ULTRAZVUK
Terapija ultrazvukom sastoji se u primjeni ultrazvučne energije u svrhu liječenja. Koriste se njegovi termički i netermički učinci što ovisi od načina primjene: kontinuirani ili impulsni terapijski ultrazvuk. Ultrazvuk se često koristi u fizikalnoj terapiji kod raznih disfunkcija mekog tkiva uključujući kontrakture zglobova, upale tetiva, bolnih stanja kralježnice, uganuća, sportskih povreda…
tens TENS
I ovo je još jedan od načina relaksacije. „TENS“ je- transkutana električna nervna stimulacija i jedna je od najdjelotvornijih metoda u borbi protiv boli. Ova terapija omogućuje pacijentu kontrolu kako akutne tako i kronične boli, te na taj način smanjuje upotrebu analgetika.
magnet MAGNET
Magnetoterapija ima široku primjenu u fizikalnoj medicini a prednost je što ima veoma malo kontraindikacija. Magneti svojim djelovanjem ubrzavaju metabolizam te stvaraju veće količine kisika u krvi, djeluju protiv bolova te protuupalno. Magnetoterapija ima izvanredan učinak na zarastanje kostiju, smanjivanje osteoporoze i poboljšanje protoka krvi kroz tkiva.
laser LASER
Laser je već dugi niz godina primjenjiv u medicinskim svrhama ali je neizbježan i kada je u pitanju lijep izgled. Laser u današnje vrijeme ima široku primjenu kako u medicini tako i u fizikalnoj terapiji. Terapija laserom stimulira sintezu kolagena ubrzavajući tako cijeljenje rana, ublažava bol, smanjuje oteklinu, smanjuje ožiljna tkiva, ima toplinsko djelovanje i povoljno djeluje na imunološki sustav.
galvanizacija GALVANIZACIJA
Galvanizacija je proces kod kojeg se primjenjuju niskofrekventne, konstantne istosmjerne struje, putem elektroda u terapijske svrhe. U ovoj terapiji, struja koja prodire u kožu podražuje završetke osjetnih živaca, to pacijent osjeća kao lagano i ugodno bockanje i strujanje, ali nikako bol.
 
SKI-ROSTOVO d.o.o.
Rostovo bb, 70230 Bugojno
Telefon: + 387 30 290 209
Fax: + 387 30 290 212
Mob: + 385 91 2009672;        
+ 387 61 183086
E-mail adresa:
prodaja@rostovo.ba