English (United Kingdom)Croatian(HR)

Anti-stress weekend

antistres

State of the ski resort

Snow depth:
cm
Themperature: - °C
Ski resort(10h-16h): CLOSED
Night Skiing(18 - 21h):

How to find us

Reservations

tel:   +38730290209

mob: +38761438350

e-mail:  prodaja@rostovo.ba


rezervacije

Rent - a - car

banner_rent

Photo gallery

fotogalerija

Video gallery

videogalerija

Etno selo Babići na facebook-u

face

Facebook Fanbox

virtualna_setnja
Početna > News > Napunite baterije preko vikenda po akcijskim cijenama!
Napunite baterije preko vikenda po akcijskim cijenama!
etno_selo_babici_rostovo_mUkoliko imate naporan radni tjedan ono što vam uvijek može popraviti raspoloženje je vikend putovanje s dragom osobom. To može biti partner, član obitelji ili dobar prijatelj. Nećete potrošiti puno vremena za spremanje, niti za putovanje, a sigurno ćete se više odmoriti nego ukoliko ostanete u kući pred televizorom.

Pitate se gdje za vikend odmor po vrlo povoljnim cijenama?

Osjetite ljepotu autentičnog bosanskog sela, očuvani prirodni ambijent, uživajte u čistom zraku i zdravoj domaćoj hrani u Turističkom naselju „Etno selo Babići“ u Rostovu. Iskoristite promotivnu ponudu za slijedeća 4 vikenda (period 24. 9. do 16. 10.) po cijeni od 130 KM!* U tu cijenu su uključeni: noćenje sa doručkom u dvokrevetnoj sobi sa korištenjem wellnessa i fitness dvorane (petak i subota), kasna odjava u nedjelju!

Turističko naselje „Etno selo Babići“ smješteno je nedaleko od Bugojna, na Rostovu, u srcu Bosne na 1160 metara nadmorske visine. Ovo etno selo je nastalo iz čiste ljubavi prema prirodi koja kroz svih 365 dana u godini nudi pravo utočište mira, opuštanja, rekreacije i čistog zadovoljstva. Područje Rostova, čist zrak i netaknuta priroda, u narodu je poznat kao zračna banja što je dokazano primjerima gdje su ljudi izliječeni samim boravkom na Rostovu. Selo čine vikendica, mlin-vodenica, a u toku je gradnja drugih autentičnih objekata (kovačnica, mljekarnica i slično) te štala za konje. U selu se mogu vidjeti mnoge znamenitosti iz davnog vremena, tj. pribori i alati kojima su se koristili naši stari te sve domaće životinje iz ovoga kraja. U ljetnom periodu  postoje brojni sadržaji koje možete koristiti, a neki od njih su: jahanje, vožnja fijakerom,  škole u prirodi, šetnje u prirodi, mottocross, biciklističke staze, planinarenje, a ako se umorite, onda su Vam na raspolaganju udobno namještene sobe u sklopu hotela „Rostovo“ i Etno sela.


Informirajte se i rezervirajte svoj smještaj još danas!

+ 387 30 290 209


*cijena vrijedi samo za spomenuti period u članku i u cijenu nisu uključeni boravišna taksa i osiguranje.
 
SKI-ROSTOVO d.o.o.
Rostovo bb, 70230 Bugojno
Telefon: + 387 30 290 209
Fax: + 387 30 290 212
Mob: + 387 61 183086
E-mail adresa:
prodaja@rostovo.ba