English (United Kingdom)Croatian(HR)

Anti-stress weekend

antistres

State of the ski resort

Snow depth:
cm
Themperature: - °C
Ski resort(10h-16h): CLOSED
Night Skiing(18 - 21h):

How to find us

Reservations

tel:   +38730290209

mob: +38761438350

e-mail:  prodaja@rostovo.ba


rezervacije

Rent - a - car

banner_rent

Photo gallery

fotogalerija

Video gallery

videogalerija

Etno selo Babići na facebook-u

face

Facebook Fanbox

virtualna_setnja
Početna > News > Dobrodošli na Rostovo
Dobrodošli na Rostovo

rostovo_mTurističko naselje - „Etno selo Babići“ smješteno je na Rostovu u srcu Bosne na 1160 metara nadmorske visine, nedaleko od Bugojna. Nastalo je iz čiste ljubavi prema prirodi koja kroz svih 365 dana u godini nudi pravo utočište mira, opuštanja, rekreacije i čistog zadovoljstva.


Često se zapitate, postoji li neko mjesto na zemaljskoj kugli koje će Vam pružiti maksimalni užitak koji će Vas iznova i uvijek podsjećati da se na takvo mjesto trebate vratiti? Da, takvo mjesto je baš stvoreno za Vas, turističko naselje „Etno selo Babići“.

U sezoni bez snijega, kada su temperature u plusu, priroda je darežljiva. Hote Rostovo Vam nudi, škole u prirodi, šetnje u prirodi, mottocross i biciklističke staze, planinarenja i brojen drugoe dodatne sadržaje. A ako se umorite, na raspolaganju su Vam  udobno namještene sobe hotela i Etno sela. Iz našeg bogatog jelovnika izaberite jedno od izvrsnih jela,  te se okrijepite čašom vina iz naše bogate vinske karte.

Kako bi svatko pronašao nešto za sebe, pobrinuli smo se i pripremili programe po vašim željama. Neki od tih programa su: team building, romantični odmor, obiteljski odmor, anti-stres vikend, lady vikend, odmor za umirovljenike te sportske pripreme. U sklopu hotela Vam na raspolaganju stoji welness, koji uključuje saunu, jacuzzi, mnogobrojne masaže,  fizikalnu terapiju te fitness sobu.
A kada zima zakuca na vrata, nema boljeg mjesta do planina i skijališta. Prava zimska bajka, čeka vas na Rostovu.

Kvalitetne ski staze spremno dočekuju i prave znalce ali i amatere u zimskim sportovima. Kod nas možete unajmiti zimsku opremu te naučiti skijati uz naše instruktore skijanja. Staze su osvjetljenje pa Vam tako na raspolaganju stoji i noćno skijanje.Dođite i osjetite nas, sigurni smo da ćete imti prekrasan i nezaboravan odmor, bez obzira na godišnje doba.

DOBRO NAM DOŠLI!

 
SKI-ROSTOVO d.o.o.
Rostovo bb, 70230 Bugojno
Telefon: + 387 30 290 209
Fax: + 387 30 290 212
Mob: + 387 61 183086
E-mail adresa:
prodaja@rostovo.ba