English (United Kingdom)Croatian(HR)

Anti-stress weekend

antistres

State of the ski resort

Snow depth:
cm
Themperature: - °C
Ski resort(10h-16h): CLOSED
Night Skiing(18 - 21h):

How to find us

Reservations

tel:   +38730290209

mob: +38761438350

e-mail:  prodaja@rostovo.ba


rezervacije

Rent - a - car

banner_rent

Photo gallery

fotogalerija

Video gallery

videogalerija

Etno selo Babići na facebook-u

face

Facebook Fanbox

virtualna_setnja
Početna > News > Facebook nagradna igra - Osvoji vikend za dvoje na Rostovu!
Facebook nagradna igra - Osvoji vikend za dvoje na Rostovu!
rostovo_ski_mSve što trebaš je „lajkati“ Rostovo na Facebooku i podijeliti sliku sa zida sa prijateljima čime sudjeluješ u nagradnoj igri  koja traje tjedan dana (04.11.-11.11.).  Dobitnik će biti izvučeni elektronskim putem 11.11.2011. u 12h, objavljeni na stranicama i linkom na FB Fan Pageu Rostova. Dobitnik treba iskoristiti svoju nagradu do 23.12.2011. U nagradu su uključena dva noćenja sa polupansionom.
Turističko naselje „Etno selo Babići“ smješteno je nedaleko od Bugojna, na Rostovu, u srcu Bosne na 1160 metara nadmorske visine. Ovo etno selo je nastalo iz čiste ljubavi prema prirodi koja kroz svih 365 dana u godini nudi pravo utočište mira, opuštanja, rekreacije i čistog zadovoljstva.

Teško će Vam se biti odlučiti šta bi odabrali  iz bogatog menija, a uz to možete popiti koju kapljicu dobroga vina kojeg birate uz pomoć bogate vinske karte.  Za provjerene gurmane nudimo svježu janjetinu s ražnja, te specijalitete ispod peke spremljene na izvorni narodni način. Također, uz tradicionalnu bosansku kuhinju nudimo i sve dalmatinske specijalitete (svježa riba, drniški pršut). Ukupan kapacitet restorana iznosi 350 - 400 mjesta koji su pogodni za organiziranje svadbi, svečanih ručkova te raznih prigoda, kao i za organizaciju poslovnih sastanaka. U etno selu imate dosta programa, a neki od njih su Team building program, romantični vikend za dvoje, vikend za cijelu obitelj, anti-stres vikend, lady vikend te posebna ponuda za penzionere.   

Ne propustite osjetiti i doživjeti prednosti posebnih sadržaja koji će oplemeniti u osvježiti duh i tijelo: wellness, fizikalna terapija, fitnes te sportska dvorana koja je idealna i za sportske pripreme.  

Područje Rostova, čist zrak i netaknuta priroda, u narodu je poznat kao zračna banja ššto je dokazano primjerima gdje su ljudi izliječeni samim boravkom na Rostovu.

Osjetite ljepotu autentičnog bosanskog sela, očuvani prirodni ambijent, uživajte u čistom zraku i zdravoj domaćoj hrani!
 
SKI-ROSTOVO d.o.o.
Rostovo bb, 70230 Bugojno
Telefon: + 387 30 290 209
Fax: + 387 30 290 212
Mob: + 387 61 183086
E-mail adresa:
prodaja@rostovo.ba